Hippisch Centrum Eelde verzorgt manegelessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Zowel op manegeponies als op eigen paarden en ponies. 

 

De instructie zal in eerste instantie in handen liggen van Karlijn van Vugt. Karlijn is volledig gediplomeerd. Ze heeft na haar paardensportopleiding in het Brabantse Deurne achtereenvolgens gewerkt voor Anky van Grunsven, Stal Claus Beishuizen en Stal Laarakkers. Dit zijn allemaal gerenomeerde stallen in Nederland. Karlijn heeft veel ervaring en plezier in het lesgeven, ze geeft les aan mensen van 6 tot 70 jaar. Veilig en met plezier paardrijden voor paard en ruiter staat daarbij voorop.

 

Karlijn geeft les op verschillende niveaus, van beginners tot en met Z2 dressuur, en ze geeft ook springlessen.

 

De lestijden voor groepslessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur, op woensdag vanaf 13.30 uur en op zaterdag vanaf 9.00 uur. Op welke dagen en tijdstippen welke lessen worden aangeboden, is afhankelijk van het niveau van de ruiters en hun voorkeuren. Privélessen kunnen ook buiten deze tijden ingepland worden. Voor meer informatie over de lessen of het inplannen van een les, kun je het beste telefonisch contact opnemen met Karlijn van Vugt. Haar telefoonnummer is 06 - 41 23 87 89.